Buiten is het 19 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.802 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
10reacties

Vanochtend werden we blij verrast met de weblog-kijkcijfers van gisteren. Met 10.136 unieke dagbezoekers was dat het hoogste aantal van het dit jaar. Dat was vooral te danken aan het McDonald’s-nieuws. Daarmee staat vrijdag 17 juni 2022 voor nu als nummer 5 in de ranglijst van best bezochte dagen.
Als we met Helmonders over de weblog praten, bijvoorbeeld omdat zij er mogelijk iets voor willen gaan doen, dan krijgen we geregeld de vraag: hoeveel bezoekers krijgen jullie eigenlijk?
Die vraag verbaasde ons toen we die de eerste keren hoorden. Want de meeste van hen komen met regelmaat even langs en onze statistieken melden we sinds jaar en dag in de kolom links. Die zie je dan toch? Maar na een tijdje realiseerde we ons dat het grootste deel die kolom niet meer ziet omdat ze via hun smartphone kijken. Daarom hieronder een staafdiagram met het gemiddelde aantal unieke bezoekers per maand sinds de start in 2005.

Unieke bezoekers worden per periode bepaald. Bekijkt iemand op een mooie dag de weblog bijvoorbeeld én in de ochtend én in de avond, dan wordt die persoon voor die dag als 1 unieke bezoeker geteld. Iemand die én op maandag én die maand 9 dagen later weer terug komt, telt dan voor zowel die eerste als tweede dag als unieke dagbezoeker maar voor die maand als 1 maandbezoeker.

10 reacties:

Dat is veel! Gefeliciteerd!

Beantwoorden

Over Helmond beter geïnformeerd als ED.

Beantwoorden

Na al die jaren nog steeds goed bezig !!

Beantwoorden

TOP keep on going

Beantwoorden

Eén stoplicht springt op rood, een ander weer op groen. Op de weblogvanhelmond is altijd wat te doen.

Beantwoorden

@E Betgem op zaterdag 18 juni 2022 om 10:26:

Het ED online is een sensatieblad geworden. Biedt nauwelijks nieuwswaarde.
Meer dan blikvangers wordt aan de lezer niet aanboden. En daarvoor moet je betalen. Met name als het gaat over de ‘primium’ artikelen..De nieuwswaarde van die artikelen is 0,0.

Beantwoorden

@Marko op zaterdag 18 juni 2022 om 12:57:

Zelfs voor lezersbrieven moet je tegenwoordig een account aanmaken

Beantwoorden

Gefeliciteerd, Weblog! Knap werk!

Beantwoorden

@Marko op zaterdag 18 juni 2022 om 12:57:

Het ED was vijftien jaar geleden al een lachertje. Ze durven nergens een mening over te hebben omdat ze veel te bang zijn om abonnees kwijt te raken.

Beantwoorden

@marko. Sinds vetrek John Graat is het laatste stukje onderzoeksjournalistiek verdwenen. Gedwee hobbelt met kritiekloos achter Mevr Blanksma aan die een grote invloed heeft op datgene het ED publiceert .
Dat verzin ik niet.dat is mij verteld door een journalist van deze krant .

Het enige jammere van het Weblog vind ik de vele anonieme reacties.Al begrijp ik dat wel .

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *