Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.149 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Sinds juli 2006 was Solveg 1 van de vaste medewerksters van De weblog van Helmond. Ze hield zich vooral bezig met de technische zaken van de weblog. Van een flink deel van haar werk merken de meeste bezoekers niets, tot het níet gebeurt. Want dan zijn de rapen gaar. Zoals een ieder heeft kunnen merken, is dat in haar werkperiode nooit gebeurd.
Daarnaast zorgde ze, bijna even onmerkbaar aan de ‘voorkant’, voor diverse technische vernieuwingen en verbeteringen. Enkele meer zichtbare hoogtepunten zijn haar betrouwbare polls, de vele afbeeldingen en de WilHelmonds-jukeboxen. Zaken waarvan wij weten dat ze daar dikwijls tot diep in de nacht mee bezig was.
Solveg heeft nu laten weten te willen stoppen met haar werk voor de weblog. Met haar verdwijnt een gedreven, enthousiaste en behulpzame collega die we gaan missen. Vandaag is haar laatste dag bij de weblog. Wij zijn blij dat zij tijdig liet weten te gaan stoppen, zodat alle zaken netjes en rustig konden worden overgedragen.
Wij bedanken bij deze Solveg voor al haar werk en inzet en wensen haar het beste met haar Ruilwinkel en alle plannen waar ze nu wel tijd voor heeft.

Solveg, deze zijn voor jou: 

0 reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *