Buiten is het 10 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.387 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

logo of embleem van Twitter

Sinds vandaag kun je De weblog van Helmond via Twitter volgen.
Elk nieuw log (inclusief de link) kondigen we daar aan. Makkelijk voor de Twitteraars, ons adres is http://twitter.com/weblog_Helmond
Twitter biedt ook de mogelijkheid op de weblog te lezen wat er over Helmond wordt getwittert. Soms is dat geneuzel, soms biedt het je de mogelijkheid Helmonds nieuws als eerste te lezen. In de gele rechter kolom onderin kun je deze nieuwe mogelijkheid volgen.
Wil je op iets reageren dat getwitterd werd, kopieer dat bericht dan even in je reactie in dit log. Twitterberichten die er nu staan, zullen namelijk verdwijnen. Je hoeft natuurlijk niet persé in dit log te reageren, soms zijn andere logs meer on topic.

1 reactie:

Helmond is nog steeds mijn stad al woon ik nu al vele jaren in de Filippijnen en mijn vrouw en ik hebben hier een prachtig resort aan een vulkaan meer met de kleinste en gevaarlijkste vulkaan ter wereld het is zo’n 80 km. van Manilla en we hebben hier ook vele kamers te huur, het is prachtig maar toch als je ouder wordt mis je Helmond echt wel. Groetjes aan alle Hellemoders en Nederlanders, HAW DOE WONNIE.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *