Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.513 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

 Vandaag Naw en Vruuger nummer 100!!!
Naw brengt ons terug op de Markt, de plek waar we 100 weken geleden met de eerste Naw en Vruuger gestart zijn. Het vorig jaar geplaatste Carat 0492 Stadspodium veranderde de aanblik op de Markt ondertussen flink. Op de foto van Vruuger (100 weken terug dus) nog geen kiosk én beter terrassenweer. Je ziet, zo snel kan én gaat het in Helmond. Wie weet worden onze foto’s van Naw over 100 jaar ook weer gebruikt voor een terugblik in de tijd.

Alle (voorgaande 99) edities van Naw en Vruuger staan hier. Daar staan heel wat oude foto’s van het Helmond van vroeger in een tegenwoordig perspectief geplaatst.

3 reacties:

Gefeliciteerd met deze 100ste. Mooie rubriek blijft het!

Beantwoorden

Ook gefeliciteerd van mij. Al honderd keer, wat lang al. Ik kijk ze altijd. Op naar de volgende honderd mooie oude en nieuwe foto’s.

Beantwoorden

Ik vind het kei skon die auw foto’s.
Ken er geen genoeg van kriegen.
Vural doorgan.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *