Buiten is het -1 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.355 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

  Naw zie je de Markt. Vruuger (begin jaren 60) mocht je daar nog met de auto rijden en parkeren. Aan de linkerkant zat Restaurant De Beurs, dan bioscoop Centraal, daarnaast Maison Jansen en de bank Van Mierlo (kort daarop overgenomen door de Algemene Bank Nederland). Helemaal achterin het pand waar de EDAH zat.

2 reacties:

Héél hartelijk dank voor alle oude foto’s van Helmond.
Ik heb daar in de jaren 50, 60 en begin 70 vaak bij mijn opa en oma gelogeerd, zij woonden in de Kluisstraat. (Stomerij Verstappen)
Helaas kan ik, en dan nog alleen op Uw site,(nogmaals bedankt) maar 1 foto v/d/ Kluisstraat vinden. Heeft U er misschien nog meer uit die periode en zo ja, zou U die dan aan mij willen emailen? Ik wéét dat ik behoorlijk brutaal ben met deze vraag, maar sentimentele gevoelens laten zich niet leiden door beleefdheid, LOL.
Met hartelijke groet,
J.M. van Santen.

Beantwoorden

al die moderne architectuur vind ik persoonlijk niet bijdragen aan een gezelligere uitstraling..alles zo strak bijvoorbeeld het station lijkt wel een ruimtestation ik heb zelf in de hindestraat gewoont en de hele verbouwing van de wijk meegemaakt..het is alsof alle woningen opnieuw zijn gebouwd en qua kwaliteit ook heel goed zijn..die oudere huisjes waren ook idd op maar het hoeft niet zo modern gemaakt te worden je moet er wel een sfeer in proberen te verwerken

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *