Buiten is het 18 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.212 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

In 1931 vestigde de familie Kenter de Helmondsche Broodfabriek op de hoek van de Heistraat en de Blinkertsestraat. De Vruuger-foto werd in 1961 gemaakt.
Vanaf de jaren 70 werd dat het onderkomen van onder meer de informatiewinkel voor de vernieuwing van de binnenstad, Buurthuis De Bakkerij (zie de foto uit 1986), de kruisinstelling, het Algemeen Maatschappelijk Werk en peuterspeelzaal Hummeltjeshof. Naw staan er nieuwbouwwoningen.

Kijk via onze desktop-versie voor de mooiste weergave.

3 reacties:

Wie is nou de eigenaar van die oude Directeurswoning van het St. Antoniusgasthuis in de molenstraat? En er brand tegenwoordig licht dus misschien gekraakt inmiddels?

Beantwoorden

Nee mark,
Ze zijn het eindelijk van binnen op aan het knappen.

Beantwoorden

Ik heb in de verlengde straat gewoond Hemelrijksdijkje nu 50 jaar geleden inmiddels 2 deuren vanaf de buurtwinkel van Fam. Verhorevoort.
zijn daar nog foto’s van dat straatje te vinden.
Ik heb van de winkel wel een foto gevonden, maar staat net mijn ouderlijk huis niet op.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *