Buiten is het 18 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.212 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Vruuger (circa 1905) werd deze prentbriefkaart gemaakt. Alleen het midden van de Molenstraat is bestraat, geen trottoirs. Rechts vooraan het typische pand waarin vroeger Vic. Jacobs zijn groentezaak had en waar naw Otten Onderwatersport is gevestigd. De huizen links waren typerend voor de particuliere volkswoningbouw van toen. Centraal nog altijd de Sint-Lambertuskerk.

Kijk via onze desktop-versie voor de mooiste weergave.

2 reacties:

Dat pandje waar eerst de bierbrigadier zat, hoe oud is dat eigenlijk? En waarom zit er nog niemand in dat grote witte huis? Wie is de eigenaar?

Beantwoorden

De Molenstraat nu. Waar de fiets staat is mijn ouderlijk huis. Daar naast het pand waar vroeger berkers Cuppen zat. Daar naast zat spithoven timmerbedrijf. Mooie herinneringen daar.

Beantwoorden
Roland Verlijsdonk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *