Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.188 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Naw zie je restaurant Charlee Browns Place met aan de rechterkant een gedeelte van de fotozaak Lambert van de Kerkhof. Vruuger (1965) zat daar op de Noord Koninginnewal links Assurantiekantoor Praasterink en rechts kantoorboekhandel José Verkuyten. In het middden Meeuws Damesstoffen.

5 reacties:

En in de 70’er jaren disco Eikenhof, toch?

Beantwoorden

@Frans:
Volgens onze informatie werd het in 1969 inderdaad café-disco Eikenhof. Het echtpaar Ank en Tim Carins maakten er rond 1980 een shoarmazaak van die vervolgens uitgroeide tot een typische Engelse pub met eten.

Beantwoorden

Nee hoor. Ik heb er destijds nog gewerkt. Daar was een V&D.

Beantwoorden

@Frans op vrijdag 4 juni 2010 om 13:08:
inderdaad frans , Piet van de oever is destijds begonnen in dit pand met Eikenhof
na 5 jaar is het over gegaan aan ank en tim carens deze begonnen toen Charlee Browns Place wat als cafe met darts en biljarts functie had. een typische engelse pub met vele bieravonden en een beetje loessche volk.
later zijn zij begonnen als éérste shoarma tent van helmond.het is nu +/- 16 jaar eetcafe / restaurant mat nog steeds een engelse invloed op de menukaart en vele soorten bier
gr jos

Beantwoorden

Pand van Charley Brown staat te koop voor € 650.000,- Koopje 🙂

https://www.beleggingspanden.nl/dynamic/panden/3999/Helmond.html

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *