Buiten is het 12 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.062 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties


Naw zie je vanaf het Bindereind het begin van de Heistraat. Dat lieten we al eerder zien, maar toen vanuit een andere hoek. De reden voor deze ‘herhaling’ is dat we een andere foto van Vruuger (1972) toegespeeld kregen. Met daarbij onder meer de toelichting “Die werd in hetzelfde jaar vanuit een veel betere hoek gemaakt. Want daarop zie je tenminste de tweede Heilig Hartkerk aan de Bindersestraat.”

4 reacties:

Soms vind ik het wel jammer dat ik niet in Helmond ben opgegroeid, en dat gevoel versterkt zich als ik weer foto’s uit de serie Naw en Vruuger zie! Blijft heel leuk, ga zo door!!

Beantwoorden

@Paula: Goed om te horen!

Beantwoorden

Grappig dat na alle verbouwingen de lantaarnpaal het overleeft heeft.

Beantwoorden

Leuk dat toen de daken nog “bezaaid” waren met tv en radio masten.
Ik zie mezelf nog fietsen over de klinkers van de Marktstraat, komend vanuit de “donkere” Heistraat, behalve met de feestdagen want dan was deze goed verlicht…

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *