Buiten is het 12 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 106.411 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Naw zie je de Heistraat, de straat waar al jaren flink ver- en gebouwd wordt. Vruuger (1969) zat in dat deel van de Heistraat Verspaget’s Kleding, Chocolaterie Van Ansem en Harden, een winkel voor huishoudelijke artikelen. Alleen van dat laatste winkelpand staat er Naw nog een deel. Daar, op Heistraat 83, zit Naw Gifts 4u en Travel 4u.

4 reacties:

Ik kom zojuist tot de conclusie, dat ik al heel lang niet meer in de Heistraat ben geweest omdat ik me alleen de oude situatie kan herinneren….Dit is toch het stuk waar vroeger een sportzaak zat met links viswinkel de Beer ?

Beantwoorden

Ik ben een kleindochter van weduwe de Beer het huisnummer weet ik niet meer maar ik dacht dat ook. Op het laatst was de buurman Wllie vd Kuijlen met een sport zaak (het pand dat naar voren staat), ook heeft mijn oma eerst een winkel aan de overkant gehad.

Beantwoorden

Klopt,sportzaak v/d Kuijlen waar ik mijn voetbalschoenen nog gekocht hebt.Later zat daar videotheek a la carte.

Beantwoorden

@Kitty op zondag 7 november 2010 om 01:26:

Hoe is het ermee?, Lucien

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *