Buiten is het 23 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 112.581 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

1reactie

Naw het eind van de Heistraat met achteraan kantoorvakhandel en drukkerij Zeeuwen. Vruuger (1959) zat er van links naar rechts bloemisterij J. Heijnen, parfumerie American van Meulendijks en café Monopole van Verschuren. Na een stukje braak terrein (Naw de Blinkertsestraat) Van Duppen ijzerhandel en tenslotte het woonhuis van Van Dijck, limonade- en bierhandel.

1 reactie:

Volgens mij is Zeeuwen op de bovenste foto nog niet in zicht. Op de bovenste foto zie je na het braakliggende terrein de Blinkertsestraat waar vroeger op de hoek de Helmondse broodfabriek zich bevond. Dan zie je op de onderste foto de situatie na ongeveer de Helmondse broodfabriek: Heijnen tem van Dijck. Het braakliggende terrein tussen Verschuren en van Duppen is niet zoals hierboven staat de Blinkertsestraat. In de jaren 60 tot zeker medio jaren 70 was dit terrein in gebruik door van Duppen. Mijn persoontje is in het jaar waarin de foto vruuger gemaakt is, geboren in het pand van van Duppen.

Beantwoorden
Pieter van Duppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *