Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.100 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Naw zie je de Weg op den Heuvel en links ’t Cour waar de burgemeester en wethouders kantoor houden. Vruuger (1992) waren de Henricus ULO en de Ambachtschool al gesloopt. Helemaal links zat ooit de sportwinkel van Stockx.
Als herkenningspunten staan op beide foto’s rechts een stukje Stadskantoor en het kunstwerk van Eugène Dodeigne “Zonder titel” genaamd, op de achtergrond de Callenburgh. Verder is de straat niet meer te vergelijken met die van Naw.

2 reacties:

Toen het werk van Dodeigne net geplaatst was voor het stadskantoor hoorde ik iemand zeggen “’t lijkt wel nun ambtenaar zonder kop!”

Beantwoorden

Hallo
Naast Stocks zat ook Kapper Vullings en dan weer Slager Bekkers.(richting ambachtschool)
Ik heb op school gezeten met Henkie Bekkers en thijs en noud Vullings
Tegen over stocks zat Dokter Bloemen langs groene woud.
Groeten
Antoon Blijlevens
Ik woonde op de Kanaaldijk bij sluis 8 in een keet naast 3 ander woningen van rijkswaterstaat. Later kwam de Caltex tegen over ons. Heb hiervan een goeie lucht foto. Waar ons huisje stond is nu de ingang van de insteekhaven.
Groeten
Antoon Blijlevens

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *