Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.071 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Noordkoninginnewal HelmondIn 1964, Vruuger dus, was de aanblik op de Ameidewal vanuit de Noord Koninginnewal anders dan Naw. Was toen de fabriek van Prinzen & van Glabbeek (gesloopt in 1971/72) nog gezichtsbepalend, sinds eind 1989 nam het appartementencomplex Prinzenhof die functie over.
Vruuger zat in het witte pand links op de foto de bar van Essers. De iets ouderen onder ons herinneren zich wellicht nog dat daar jarenlang veel Duitsers kwamen. Op hun brommers kwamen zij in de weekeinden helemaal vanuit hun vaderland. Naw zit daar het Griekse restaurant Thessalonski.

1 reactie:

Aan de rechterzijde de groene markies was de cafetaria van van Harsel met daarnaast de gebroeders Terneuzen snoep en ijs

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *