Buiten is het 12 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 106.411 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Naw zit Vullings Kappers op de hoek Heistraat en de Sjef van Schaijkstraat. Vruuger (in 1959) zat op diezelfde hoek Arie Willems. Maar toen was dat nog de hoek Heistraat en de Advocaat Botsstraat. Nadat Arie Willems verhuisde naar een nieuw pand elders in de Heistraat zat er nog enige tijd een friture.
In deze 54ste Naw en Vruuger dus niet alleen een wisseling van pand en ondernemer maar ook van straatnaam.

5 reacties:

Die frietzaak ken ik nog wel ja, ging er regelmatig heen begin deze eeuw. Aziatische eigenaren. De guldentijd, toen een frietje speciaal en een frikandel speciaal samen vijf gulden waren (wat je nu bijna in euro’s moet betalen.)

Beantwoorden

Van te voren heeft er de familie strijbos nog ingezeten weet ik.

Beantwoorden

Was dat niet de Wip-in

Beantwoorden

Pfff, ff denken die ik bedoel was genoemd naar de voornamen ..Ah de JoRi naar Joop en Ria dacht ik.

Beantwoorden

Jammer dat de Heistraat niet meer is wat het vroeger was. Hier op het hoekje van de adv. Botsstraat en de Heistraat ben ik geboren 👶

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *