Buiten is het 8 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.886 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

We gaan er niet altijd op vooruit, want Naw is er een lelijke kale plek voor een bandenbedrijf in de Torenstraat. Vruuger (in 1987) stond daar het kantoor van Woningbouwvereniging Binderen. Deze woningbouwvereniging fuseerde in 1993 met ‘Algemeen Belang’ en gingen samen verder als Woonpartners.
Voorheen zat in hetzelfde gebouw de Bescherming Bevolking (de BB).

4 reacties:

Och ja, ik was alweer vergeten hoe dat gebouw eruit zag en dat dat daar ooit gestaan heeft.

Beantwoorden

Lege plek is lelijk, maar wat er voorheen stond verdient ook geen schoonheidsprijs 🙂
Wij voetbalden als kinderen wel eens op dat pleintje aan de overkant, bij de watertoren, en dan was het altijd alert zijn want op een gegeven moment kwam er altijd tuig uit andere wijken (wij waren van de Muziekbuurt, in de Eeuwsels).
Gelukkig renden wij hard.

Beantwoorden

Perry, wie kwamen er dan? De Vebam boys, of zegt je dat niets.

Beantwoorden

@Helga
Nee, ken geen namen van groepjes 🙂 Ach, in die tijd was er in elke wijk wel een groepje waar je beter een blokje voor om kon lopen, tenminste als je met een clubje tienjarigen kwam aanzetten. Niet dat wij zulke lieverdjes waren hoor, maar tegenwoordig fiets ik met iets meer plezier door Helmond 🙂

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *