Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.733 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Naw, voor zo lang het nog duurt, een pand dat gisteren wederom de pers haalde. Een winkelpand dat maar 2 x per jaar enige weken open is voor het verkopen van vuurwerk en carnavalskleding. Vruuger (in 1972) zat rechts Van Dijk die vooral bromfietsen verkocht. Links zat een supermarkt die na de Edah nog verschillende andere namen had. De gang tussen de 2 panden heette officieel het Hazenpad.

5 reacties:

heistraat

Beantwoorden

heistraat vuurwek

Beantwoorden

Triest aanzien zo. Zaten een paar winkels in begin deze eeuw, waarbij vergeleken de Lidl nog een prachtige winkel was. Mooi dat het nu allemaal tegen de vlakte gaat, deze puinhoop.
Dat Hazenpad daar moest je als jonge vrouw ook niet komen na zonsondergang 🙂 Meerdere malen in het ED gelezen over aanrandingen, berovingen et cetera.

Beantwoorden

Joke; zo te zien hebben we in jou een nieuwe enthousiaste deelnemer aan de kennisquiz maar helaas is dit geen nieuwe vraag maar een foto in de rubriek Naw en Vruuger.

Beantwoorden

Joke, er komen 2 vragen per week, meestal in het weekend een en doordeweeks vaak op dinsdag of woensdag maar dit kan natuurlijk wisselen. Succes bij de volgende vraag.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *