Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.287 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

4 reacties:

Je hoort het altijd woningzoekenden roepen (inclusief ik toen ik 2 jaar geleden in die situatie zat):
wat heeft Helmond toch ontzettend veel seniorenwoningen. Goed, zal wel nodig zijn met de vergrijzing, maar het is wel vervelend als je steeds op hureninhelmond.nl tot de ontdekking komt dat dat leuke appartementje aan jouw neus voorbij gaat 🙂

Beantwoorden

Alhoewel de Jagerhoven toch hun succestijd hebben gehad, zijn ze nooit zo populair geweest als de bijna dezelfde faltgebouwen in de Pronto.

Ik ben vroeger(mijn jeugd) veel in deze wijken geweest, en heb veel vrienden en kennisen in deze flats gehad. Maar op het laatse moment was de boel toch wel heel erg verpouwpert.
Leuke foto, ik heb dit aangezicht vaak gezien als ik op de fiets achter de flats fietste. Toch raar hoe je aan het nieuwe beeld kunt wennen. Ik dacht er nog niet meer bij na als ik er nu langs kwam dat er vroeger de jagershoven stonden

Beantwoorden

Mooie foto van de fotograaf. Klopt precies. Die boom rechts is de boom van vroeger?

Beantwoorden

Ja Marijn, dat heb je helemaal goed gezien.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *