Buiten is het 17 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.997 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

MTS HelmondNaw zien we het ROC Ter Aa aan de Keizerin Marialaan. Vruuger (1984) stond daar de Lagere Technische School (LTS) en de Textielschool (het gebouw midden op de foto). De Textielschool werd in 1963 geopend, door de malaise in de textielindustrie later omgedoopt tot een Middelbaar Technische School (MTS).

3 reacties:

Mijn oude school, leuke herrineringen aan.

Beantwoorden

Ook mijn oude school. Ik heb er minder leuke herinneringen aan.

Beantwoorden

Best lezer,

Gemert, 7 september 2014

De MTS en de LTS is beginjaren 1960 gebouwd door aannemersbedrijf firma
Delsing uit Venlo. Als timmerman heb ik aan de MTS (Textielschool) nog mee gewerkt aan de afbouw. Aan de LTS heb ik al het stelwerk verricht voor het metselwerk. Alle houten-, betonnen- en stalenramen en deurkozijnen zijn door mij aangebracht. Ook aan de afbouwfase heb ik mijn medewerking verleend tot het moment dat het gebouw in gebruik werd genomen. Graag zou ik in het bezit komen van de foto (s) van deze gebouwen om te gebruiken voor mijn boek dat ik schrijf over mijn herinneringen van vroeger.

Bij voorbaat mijn hartelijke dank.
Johan van de Laar
0492-362315

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *