Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.108 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Ameideplein HelmondHet westen van Helmond, gezien vanaf de Ameideflat.
Vruuger (1972) was het klooster op de Markt en de fabriek van Ramaer al afgebroken. Daarmee werd plaats gemaakt voor ondermeer ’t Speelhuis. Opvallend dat er 35 jaar later op vrijwel dezelfde plek in de binnenstad wederom sprake is van een groot project. Want op het Speelhuisplein en Watermolenwal is Naw gestart met de bouw van de nieuwe bibliotheek en ondergrondse parkeergarage. Zie ondermeer de 2 schaftketen (goudgele stippen).

4 reacties:

Wat een veranderingen zeg!! En ze blijven maar bouwen.. ppff!! wel mooi om te zien!

ps.. mijn persoonlijke weblog is zonder mijn toestemming verwijderd.. dus ik ga voorlopig nog heel even verder op mijn kaartenweblog.

Beantwoorden

Prachtige site
ik heb echt genoten van de foto’s en verhaaltjes erbij
ik zal zeker vaak op de site kijken

Groetjes uit Ons Mooie Helmond

Beantwoorden
Anna Meulendijks

@Anna Meulendijks: Dankjewel, altijd leuk om te horen.

Beantwoorden

Op bovenstaande foto is goed te zien het pand limks met spitse dak is het pnd van Transportbedrijf Hoebergen met daarlangs het witte vierkante pand van de Citybar van de Familie Essers, met daarlangs de frietzaak de Smulpijp van Gerard van den Hoven.In het weekend kwamen bij de Citybar altijd Duitse jongeren met hun Kreidlers en dat gaf altijd problemen met de plaatselijke jongeren.

Beantwoorden
Johny van den Hoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *