Buiten is het 5 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.286 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Naw zie je de Noord Koninginnewal. Deze aanblik is nog maar kort in het echt te zien, want de beide Koniginnewallen krijgen een facelift om qua uitstraling het zelfde niveau te krijgen als de rest van het Centrum. Vruuger (1958) de Noord Koninginnewal die heel anders ingevuld was. De hekken werden ook gebruikt om het vee vast te binden dat verhandeld werd bij markten. Op deze foto was het zo te zien net einde schooltijd. De blonde jongen vooraan zou Chris van Uden zijn.

3 reacties:

Als ze dan toch de Koninginnewal een impuls willen geven, brengt het beeld dan terug zoals Vruuger..

Beantwoorden

Ik heb hier al eens een pleidooi gehouden om te blik van de wallen en het water in de wallen terug te brengen. Doen die hun naam tenminste weer eer aan. Per slot van rekening graven we in alle nieuwbouwwijken ook ‘grachten’…

Beantwoorden

waarom alles veranderen ?????
kijk naar de foto vroeger was het heel wat mooier nu is het saai en kil

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *