Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.100 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

6 reacties:

Ik vind dat echt zo’n straat waar je nooit komt, hoewel we toch regelmatig urenlang winkelen in de stad. Volgens mij niet echt een toplocatie voor een winkelier.

Even een vraag van technische aard, heb zelf ook een weblog en die roll-over techniek wilde ik toepassen. Ik doe dat ook vaak op mijn websites maar de html die ik dan gebruik werkte niet in de editor van web-log. Kan de maker van deze blog mij vertellen hoe die code eruit ziet?
[email protected]
Dank alvast.

Beantwoorden

Waar nu de verlichtingszaak zit zat vruuger de Boerenleenbank. De Boerenleenbank heet naw Rabobank en zit nu langs hun vruugere locatie alleen naw tig keren zo veel meer vloeroppervlakte.

Beantwoorden

@Perry Vermeulen
Je kunt de HTML code uit elke editor plakken in de editor van web-log.nl, door in de editor op HTML te klikken.
Welke code de weblog van Helmond precies gebruikt heeft weet ik niet, maar dat zou je even kunnen uitpluizen door de broncode van deze pagina te bekijken.

Beantwoorden
Porcupine (a.k.a. Noud)

Ja ik zat al te rommelen in het html-gedeelte van mijn editor, ik plaatste daar de html-code zoals ik die ook op mijn website gebruik bij roll-over images. werkte echter niet, omdat de editor blijkbaar niet klakkeloos elke htmlcode accepteert.
broncode van deze pagina bekijken werkt niet, daarmee krijg ik niet het stukje code wat de maker gebruikt heeft in de editor… probeer maar eens 🙂
Groeten !!

Beantwoorden

@Perry Vermeulen:
Die code is speciaal gemaakt voor De weblog van Helmond in het format van web-log. We zullen daarom contact opnemen met diegene die het gemaakt heeft en vragen wat die er van denkt. Daarna zullen we je zo snel mogelijk per mail informeren opdat het hier on topic blijft.

Beantwoorden

Dankjewel voor al je moeite!
Groeten,
Perry

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *