Buiten is het 18 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.212 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

NS loket Helmond “Vroeger was alles beter” zegt men wel eens. Of dat ook hier het geval is?
Op de foto van Vruuger (uit 1985) kocht men binnen aan het loket treinkaartjes. Naw kan dat op het station Helmond ook buiten uit de NS-kaartautomaten.
Op het station Helmond-Brouwhuis werd de verkoop aan het loket gestopt. Kaartjes koop je er bij de automaat en het gebouwtje daar verdwijnt binnenkort.

4 reacties:

Ja idd echt belachelijk niks geen kontakten meer met een kaartjesjufrouw ofzo.Zo’n kille automaar waar je ook nog eens verplicht bent gepast of met een pinpas te betalen.Toch heeft de kaartjes automaat z’n voordelen.Je pakt een kaartje zonder datum Helmond-Eindhoven kontroleren ze toch nooit.Kun je het nog een keer gebruiken of meerdere keren.Stoute dame ben ik he??

Beantwoorden

Genoeg controle op dat traject hoor…
Wat ik belachelijk vind zijn de extra kosten als je wel aan het loket je kaartje koopt. Die automaten zijn heel erg gevoelig dus als je pinpas al een klein beetje beschadigd is dan lukt de betaling niet meer. Ik sta dus altijd vrolijk extra te betalen bij de dames achter de kassa.

Beantwoorden

Mooie foto van vroeger. Wat me opvalt is Rambo op de muur. Die zou beter passen bij de situatie van tegenwoordig. Bij al die (helaas noodzakelijke) camera's op het perron misstaat Rambo niet.

Beantwoorden

Hopelijk verdwijnt het loket op CS niet, want dan zal ik vaak zwart moeten reizen aangezien de automaat mijn pasje de helft van de tijd niet accepteert…

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *