Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.344 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

WaardstraatDe Waardstraat van vroeger en van tegenwoordig zijn eigenlijk niet meer met elkaar te vergelijken. Toch doen wij het hier.
Naw zien we aan de rechterzijde een gedeelte van Keizerinnedael en links het parkeerterrein van de Albert Heijn XL. Het enige herkenbare punt met Vruuger is de villa Huize De Waard die nu gelegen is in De Waard.
De Waardstraat Vruuger (in de volksmond ook wel de Tramstraat genoemd) liep van de Kanaaldijk helemaal tot aan het Binderseind. Die straat was toen dus beduidend langer en had 2 grote bochten. Rechts in dit stukje Waardstraat uit begin jaren 60 zie je een deel van Diddens en van Asten en links woonhuizen.

4 reacties:

Hoe komen jullie aan al die oude foto’s. Weer zo’n leuk oud stukje Helmond. Leuker dan dat lelijke hekwerk van de AH en die lelijke betonblokken met afschuwelijk rode verf. Misschien is het een idee om een virtuele kijkdoos van Helmond te maken zoals het vroeger was. Ik denk dat veel mensen wel eens een wandelingetje zouden willen maken door het oude mooie Helmond.

Beantwoorden

@Helga, bij mij op de site bij Fotoalbums staan er ook nog veel.

Beantwoorden

Ben ik de enige die problemen heeft met het zien van de foto’s?

Beantwoorden

Ad je bent niet de enige. Je moet even met je muis op de link linksboven in het logje gaan staan, en dan komt de foto tevoorschijn.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *