Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.325 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Vanmiddag zijn 3 auto’s op de Deurneseweg achterop elkaar gebotst. Ter hoogte van de Rijpelberg stonden 2 auto’s voor het stoplicht te wachten toen nummer 3 er achterop reed..
De bestuurster van de voorste wagen werd uit voorzorg per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie en ambulance werden om 15.45 uur gealarmeerd. Kort na 4 uur heeft de brandweer het wegdek gereinigd.
Harrie Fotografie maakte de eerste foto.

1 reactie:

Harrie Fotografie liet nog weten dat de kleine kettingbotsing waarschijnlijk ontstond omdat de laatste autobestuurder niet zag dat de rest stilstond. Het rijvak voor linksaf stond vol en verkeer erachter moest op de rijbaan aansluiten tot het groen werd. De laatste auto reed achter op zijn voorganger en die daardoor weer op de volgende.
De automobiliste van deze laatste wagen is uit voorzorg op een wervelplank gelegd en naar het ziekenhuis gebracht. De 3 voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.
Harrie Fotografie maakte ook nog de volgende foto’s:

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *