Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.997 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie hield vannacht rond 0.30 uur een 39-jarige man uit Eindhoven aan op de Sluisstraat in Geldrop.
Wat eerder kreeg de politie een melding van een inbraak in een bedrijf aan de Varenschut op het industrieterrein. De inbrekers zouden er met een kluis in een auto vandoor zijn gegaan. Agenten keken in de omgeving uit naar het verdachte voertuig en bij de oprit van de snelweg A67 zagen ze de verdachten. Daarop ontstond een achtervolging en bij Geldrop gingen de verdachten de snelweg weer af. Door de hoge snelheid en de risico’s moesten de agenten de achtervolging staken, maar kort daarna kwam de melding dat de vluchtwagen was achtergelaten aan de Pessershof in Geldrop. Deze bleek gestolen te zijn. De verdachten waren te voet gevlucht en hadden de buit achtergelaten in de auto. 1 Van hen kon even later op de Sluisstraat worden aangehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *