Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.153 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie heeft vrijdagavond omstreeks 19.30 uur tien mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging. Er raakte niemand gewond.
Op de Lucas Gasselstraat raakte een groep supporters van FC Den Bosch slaags met de supporters van Helmond Sport. Agenten waren snel ter plaatse en maakten een einde aan de vechtpartij. Even verderop kon een busje met FC-Den Bosch supporters, die betrokken waren bij de vechtpartij, worden gestopt. De inzittenden werden aangehouden. Voor de wedstrijd was een verplichte autocombi ingesteld waarbij een afgesproken route hoort. Hier waren ze met hun vervoer vanaf geweken. De verdachten zijn voor onderzoek in verzekering gesteld.
Ongeveer 30 supporters van Helmond Sport hadden zich vanaf het eind van de middag bij café Nico in de Lucas Gasselstraat verzameld zoals te doen gebruikelijk bij een thuiswedstrijd. Tot kort na 7 uur was er op het terras in het zonnetje een gemoedelijk sfeertje onder de aanwezigen, wachtend op de laatste wedstrijd dit seizoen van hun club. Waar de vechtpartij in die straat precies uitbrak is ons onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *