Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.610 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Vanochtend tussen 7.30 en 09.00 uur heeft de politie 10 mensen bekeurd bij de spoorwegovergang aan de Verlengde Stationsstraat bij de Vlisco.
Zij negeerden het rode knipperlicht bij die spoorwegovergang. Onder hen was 1 minderjarige. Zij werd doorverwezen naar HALT. Daar zal zij een voorlichtingsavond moeten bijwonen en 2 huiswerkopdrachten moeten maken. De andere overtreders kregen een boete.
Deze controle is onderdeel van het ‘Stop-voor-rood’ project. De politie werkte bij de controle samen met ambtenaren van Prorail.

4 reacties:

natuurlijk goed dat ze dit doen, niet goed te praten en levensgevaarlijk. maar laat de politie ‘s morgensvroeg ook eens controleren op de noord parallel weg. de fietsers hebben voorrang die vanaf het haagje komen en de automobilisten slaan linksaf over het spoor wat helemaal niet mag. dat daar nog geen ongelukken zijn gebeurd. mij is het gebeurd dat ik door fietste (door groen) en dat ik bijna geschept ben en ook nog een grote bek terug krijg.

Beantwoorden

@ikke,

Welkom in Helmond!

Beantwoorden

Als fietsers zich nou is aan de regels gaan houden zal ik over een jaar of 5 rekening met fietsers gaan houden. zo lang dat niet gebeurd gewoon remmen voor mij anders gaat het voor de fietser pijn doen, niet voor mij.

Beantwoorden

Pas maar op Stef met dergelijke uitlatingen. Poging tot doodslag, noemen ze zoiets!
Jaja, ik weet wel dat fietsers zich niet aan de regels houden, maar tegenwoordig doen de automobilisten er zeker niet meer voor onder (waaronder jij blijkbaar Stef)! De meesten hebben problemen met kleuren zien en zitten meer onder hun dashboard te frommelen dan dat ze door de ruit kijken!! Tot welke categorie hoor jij. Of ben jij van de klasse “gaspedaal vasttimmeren”?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *