Buiten is het 18 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.952 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Argos heeft vandaag aan de Hoofdstraat 66 in Mierlo-Hout het honderdste tankstation van de formule in Nederland geopend. Om de opening te vieren, maakt de consument kans op uiteenlopende prijzen.
Automobilisten kunnen tussen 08.00 en 20.00 uur extra voordelig tanken bij de nieuwe Helmondse Argos en tevens prijzen winnen. Zo maken ze kans op een gratis volle tank. Dat liet het bedrijf weten. Om de prijs te winnen kan op de tanklocatie een bal uit een ballenbak worden getrokken. De eerste 20 die een gouden bal tevoorschijn halen, krijgen gratis de tank van de auto volgegooid. Verder viert Argos 4 weken lang landelijk de opening van nummer 100 en maken alle hun klanten kans op 1 van 100 prijzen.
Argos, onderdeel van VARO, heeft verspreid over Nederland een netwerk van tanklocaties, al dan niet met shop. Met de opening in Helmond komt Argos in Nederland op exact 100 tankstations en de formule streeft ernaar om het netwerk verder uit te breiden.

In januari had dit tankstation nog te maken met een gewapende overval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *