Buiten is het 1 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.570 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Woensdag reden 109 voertuigen op de Hortsedijk harder dan de toegestane 50 km per uur. Dat bleek uit een snelheidscontrole die de politie daar met de radarwagen hield. De betreffende bestuurders kunnen binnenkort een boete in de brievenbus verwachten.
Tussen 7.50 uur ’s morgens en 13.45 uur ’s middags werden er in totaal 1336 voertuigen gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 85 km per uur. Dat meldde Francisca Kamphuis, de wijkagent van Stiphout, vanmiddag.

In reacties hieronder snelheidscontroles sindsdien op de Hortsedijk.

3 reacties:

Blij dat ik op woensdag niet heb gewerkt 😱

Beantwoorden

Goed werk weer van de politie.

Beantwoorden

Gisteren waren 40 hardrijders het haasje op de Hortsedijk
Gisteren tussen 9.30 en 13.30 uur hield het team verkeer van de politie een snelheidscontrole met een radarwagen op de Hortsedijk. Van de 805 passanten reden er 40 harder dan de toegestane 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 68 km/u.
Dit keer was 5% van de passanten het haasje, bij de bovenstaande controle in mei was dat nog 8%.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *