Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.228 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Een 14-jarig meisje uit Helmond is sinds vanochtend 9 uur vermist.
Zij is blank, 1,60 meter, slank en heeft donker blond haar. Ze heeft een blauwe rugtas en draagt een spijkerbroek en een grijze jas.
Het meisje verblijft mogelijk in de omgeving van Beek en Donk of Gemert.
Heb je haar gezien of weet je meer, bel dan de politie op 0900 – 8844.

4 reacties:

Update:
De politie laat zojuist weten dat het meisje vanochtend is vertrokken naar school, maar daar niet aangekomen. Ze werd voor het laatst gezien in Helmond rijdend op haar groene Union fiets. Van die fiets ontbreekt 1 van de handvaten. Ze heeft lang bruin haar dat ze vermoedelijk los draagt en bruingroene ogen. Ze is gekleed in een leren grijze jas kort met een schuine rits, blauwe spijkerbroek en blauwe Puma schoenen.
Heb je informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Beantwoorden

Volgens Omroep Brabant is ze weer terecht.

Beantwoorden

@Conny op dinsdag 30 september 2014 om 07:51:

De vermiste tiener is inderdaad weer terecht. Dat liet de politie vanochtend weten.

Beantwoorden

Gisteravond om 19.44 uur werd een Burgernetactie opgestart na de vermissing van dit 14-jarige meisje, zo laat Burgernet vandaag weten. Omdat men zich ernstig zorgen maakte en omdat zij niet op school was geweest werd een zoekactie en Burgernetactie door de politie opgestart.
Tijdens de Burgernetactie, die werd uitgebreid omdat men het vermoeden had dat zij in Beek en Donk of Gemert zou verblijven, werd zij niet aangetroffen. Uiteindelijk werd de politie in de nacht van maandag op dinsdag gebeld door de vader dat zijn dochter weer thuis was gekomen in Helmond. Burgernet bedankt alle Burgernetdeelnemers die hebben uitgekeken naar het vermiste meisje.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *