Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.163 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Gisterenmiddag werden op de Straakvense Bosdijk in Helmond Oost 2 mannen op heterdaad aangehouden bij een drugsdeal. Naar aanleiding van een lopend politieonderzoek werd de dealer op heterdaad betrapt toen hij drugs verkocht. Zowel de dealer als de koper werd aangehouden. Gezamenlijk hadden ze ruim 40 bolletjes harddrugs op zak. Het gaat om een 34-jarige Helmonder en een 29-jarige Poolse man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Dat de dealer goed bereikbaar wilde zijn, blijkt wel uit het feit dat 4 telefoons bij hem in beslag zijn genomen. Deze zullen door de politie onderzocht worden.
Daarnaast doorzocht de politie een woning op de Van Weerden Poelmanstraat in dezelfde wijk. Ook hier werden een kleine hoeveelheid harddrugs en contant geld aangetroffen die eveneens in beslag zijn genomen. Het onderzoek is nog in volle gang en beide verdachten zitten vast voor verder onderzoek. Zij zullen zich later voor de rechter moeten verantwoorden.

4 reacties:

Jah,…. Straakven is ook niet meer wat het ooit geweest is. Door de vernieuwing van centrum Oost,… Heistraat en zijstraatjes, zijn veel van die bewoners daar geplaatst. Die hadden ze beter wat over Helmond kunnen spreiden. Sinds 14 jaar is het in Straakven sprongen achteruit gegaan. Als voorbeeld, 2 incidenten, op 2 verschillende adressen, 1 waar geschoten werd door de voordeur. 1, waar geschoten werd door de brievenbus.

Beantwoorden

Wel raar dat Poolse afkomst genoemd wordt en Marokkaanse niet

Beantwoorden

@Angela

Marokkaan benoemen is tegenwoordig racistische.
Dit omdat sinds kort Marokkaan een ras is.
Vraag maar aan die hypocriete lui die hier regelmatig hun columnpje mogen plaatsen.

En als het ze niet aanstaat zwijgen ze je dood.

Beantwoorden

@Michael op zaterdag 27 februari 2021 om 17:42:

Is hier in Brandevoort niet anders. Wordt ook gedeald bij de vleet.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *