Buiten is het 14 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.815 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

In de afgelopen 7 dagen zijn er 2 aanrandingen in Helmond Noord geweest. Mogelijk zijn die door de dezelfde dader gepleegd.
Gisterenavond werd tussen 22.30 en 22.45 uur een 47-jarige vrouw uit Helmond aangerand op Het Peppellaantje in Helmond Noord. Door een onbekende, op een donkerkleurige omafiets, werd zij onzedelijk betast. De vrouw hoorde de onbekende al vanaf 100 meter komen aanfietsen, door een rammelend geluid van de fiets. Uiteraard geen rekening houdende met het feit dat zij door deze onbekende zou worden aangerand.
Er is een summier signalement: man of vrouw met donkere jogging- of trainingsbroek, donkere trui of joggingjack met capuchon, donkere gymschoenen en een normaal postuur. Na de aanranding reed deze onbekende weg richting Jupiterlaan, Total tankstation aan de Nachtegaallaan.
Op woensdag 20 mei rond 18.45 uur vond er ook een aanranding plaats. Dit keer van een minderjarige op de Adonislaan. Toen was er sprake van een dader met het volgende signalement: man, zwarte trui met capuchon met achterop in witte letters “Helmond”, 1.70 meter, normaal postuur, ongeveer 20 jaar oud. Deze onbekende man rende na de aanranding weg in de richting van Winkelcentrum De Bus.
De politie sluit niet uit dat het hier om dezelfde dader gaat. In beide gevallen droeg de dader een capuchon. Heeft u informatie over deze zaken? Bel dan 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000 en vermeld dan het registratienummer: 2015111730 (incident 20 mei) of 2015114928 (incident 25 mei).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *