Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.085 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Vannacht om 04.11 uur rukte de brandweer uit voor een autobrand in de Antonie van Dijckstraat in Helmond Noord. Daar aangekomen bleken er 2 auto’s door brand getroffen te zijn. De brandweer vermoedt dat het hier om brandstichting gaat, zo werd zojuist bekend gemaakt. De politie doet verder onderzoek.
Weet, hoorde en/of zag je meer inzake deze autobranden, dan vraagt de politie je te bellen naar 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

In de reacties hieronder staat een update.

3 reacties:

denk dat volk wel na ..volgende keer is het Hoop ik ..Hun eigen Auto die iemand in de brand steekt ..kijken hoe ze er dan zelf over na denken
de Mensen werken vaak voor hun Auto ..
ik hoop dat een ander hun Auto ook in de brand steekt !

Beantwoorden

Update:
De 2 auto’s zijn ernstig beschadigd. De politie laat nu weten dat er sprake was van brandstichting. De technische recherche heeft in de loop van de ochtend een onderzoek uitgevoerd aan beide voertuigen. De resultaten van dit onderzoek zijn nog niet bekend.

Beantwoorden

Sjips, ik had gehoopt dat de brandstichter verhuisd zou zijn.
Het was de laatste tijd best stil.

Beantwoorden
Karin van der Werff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *