Buiten is het 16 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.680 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

4reacties

Vannacht zijn 2 auto’s vlak na elkaar uitgebrand in de Vissenbuurt in Mierlo-Hout. De politie gaat uit van brandstichting en doet nader onderzoek.
Om 03.25 uur werd de brandweer gealarmeerd voor de eerste brand in de Tarbotstraat. Daar bleek een geparkeerd busje in brand te staan. Tijdens het blussen kwam er een melding binnen van een tweede autobrand op een afstand van zo’n 3 honderd meter. Op het parkeerterrein achter de woningen in de Scharstraat stond een eveneens geparkeerde personenauto in lichterlaaie.
Na het blussen bleken beide voertuigen total loss en die zullen daarom worden weggetakeld. Er raakte niemand gewond.
Harrie Fotografie maakte bijgaande foto’s én een video (in een update in de reacties hieronder).

4 reacties:

GVD wat triest. Er zijn hopelijk camerabeelden van die pyromaan aan het werk of lopend tussen die twee straten.

Beantwoorden

Update:
Harrie Fotografie, die onder meer ook aan Omroep Brabant en SBS6 zijn beeldmateriaal beschikbaar stelt, maakte vannacht ook nog deze video.
@Smitje: Niet de beelden die jij bedoelde, maar als we dergelijke foto’s of filmpjes toegestuurd krijgen, zullen we die er hieronder bijplaatsen.

Beantwoorden

Wat maakt het uit of er camera beelden zijn, politie doet er niets mee, dit is wel de hoeveelste van dit jaar. Zolang politie er niets mee doet gaan ze verder

Beantwoorden

Hangen zat camerad daar in de wijk

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *