Buiten is het 23 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 112.580 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

12reacties

Om 17.50 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Vossenbeemd op het industrieterrein. Daar aangekomen bleken 2 auto’s betrokken bij een ernstig ongeval. De brandweer is op dit moment bezig 2 personen uit de auto te halen. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

In de reacties hieronder staan updates.

12 reacties:

Die moeten godsgruwelijk hard op elkaar zijn geknald zeg.

Beantwoorden

Zal wel te hard hebben gereden. Is daar wel 50 km
Sterkte allemaal

Beantwoorden

Update 1:
Bij het frontale botsing raakten 3 personen gewond, zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de blauwe auto reed vermoedelijk op de verkeerde weghelft. Hij ging er na het ongeval te voet vandoor. Hij werd iets verderop aangetroffen. Onduidelijk is waarom hij de plek van het ongeluk verliet. De politie gaat onderzoeken of hij drank op had.
Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande 7 foto’s.

Beantwoorden

Non de Piet, wat een geluk dat daar geen doden bij zijn gevallen!

Beantwoorden

Update 2:
Zoals gisteravond gemeld bij update 1, werd bij de bestuurder van de blauwe auto onderzocht of hij drank op had. Ter plaatse werd een blaastest afgenomen en die bleek positief zo liet een politiewoordvoerster vanochtend weten.
Omdat deze 41-jarige Helmonder gewond was geraakt en mee naar het ziekenhuis moest, heeft de politie in het ziekenhuis bloed afgenomen voor verder onderzoek naar rijden onder invloed. Hij wordt later uitgenodigd voor verhoor.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op dinsdag 2 februari 2021 om 10:01:

Verschrikkelijk hoop dat het goedkomt met de slachtoffers

Beantwoorden

Voor 6 uur s’avonds al onder invloed, lekker bezig.

Beantwoorden

Grappig die laatste foto van die twee flesjes sap; 1000% Multi….

Beantwoorden

Die vent die te veel gezopen heeft krijgt een flinke douw. Want wanneer je met de auto schade veroorzaakt bij een ander, dan valt dit onder de WA-dekking van je autoverzekering. Maar heb je als bestuurder meer alcohol gedronken dan volgens de wet is toegestaan, dan wordt de tegenpartij schadeloos gesteld en verhaalt de verzekeraar de schade op jou als verzekeringsnemer. Die is dus niet klaar met 10.000 euro aan materiële schade en ziekenhuiskosten van zijn slachtoffers.

Beantwoorden

@Piet de Wilde op dinsdag 2 februari 2021 om 15:11:

Meestal wordt de soep niet zo heet opgediend. Enkele jaren geleden reed een automobilist in de flank van een passerende trein, die daarop ontspoorde. Schade meer dan 2.5 miljoen. W.A.-verzekeraar betaalde 2.5 miljoen (max. verzekerd bedrag). Wie zou de meerkosten hebben betaald?
Van verhaal wordt meestal afgezien. De bedragen die moeten worden geïncasseerd zijn veelal niet te verhalen.

Beantwoorden

Wat Marco zegt…is helaas maar al te waar, kale kip.

Beantwoorden

https://www.ed.nl/helmond/geen-zestien-maanden-cel-maar-een-pool-veroorzaakte-onder-invloed-zwaar-ongeluk-in-helmond~a2140ba1/

De slachtoffers hebben tot de dag van vandaag hinder van dit ongeluk,
de dader zijn rijbewijs was indertijd ingenomen wegens rijden onder invloed, tijdens dit ongeluk onder invloed van alcohol én drugs.

Eis 16 maanden cel. Veroordeling: 1maand cel. 240 uur papier prikken en 3 jaar niet rijden (want daar hield hij zich al zo goed aan).

Dit land is stuk.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *