Buiten is het 11 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 108.535 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Kort voor half 5 vanmiddag botsten er 2 personenauto’s op elkaar bij het Esso-tankstation op de Engelseweg. Vermoedelijk zag de bestuurder van de auto die het tankstation verliet, de andere auto over het hoofd.
Beide bestuurders zijn in een ambulance nagekeken en behandeld maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De Engelseweg werd tijdelijk afgesloten vanwege de achtergebleven brokstukken op de weg. De 2 auto’s worden door een bergingsbedrijf afgevoerd.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

4 reacties:

Nog even appen

Beantwoorden

Ja dat het ik gemerkt, was een onhandige plek, ik moest omrijden…

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op vrijdag 16 september 2022 om 07:40:

OMG Karin! Wat vervelend voor jou. Het geluk is echt niet aan jouw zijde meid.
Hoe is het nu met je? Gaat het weer een beetje? Misschien dat je de extra benzinekosten kunt verhalen op de schuldige. Ik wens je in ieder geval heel erg veel sterkte deze dagen!

Beantwoorden

Vast niet zo bedoelt, Hans, maar ik vind er wel, wat inzitten. Dat iedereen die last ervaart van zo’n debiel die zonder te kijken de weg oprijdt.
We zien ook dat de politie er al is, en dat die Mercedes daar doodleuk midden op de weg blijft staan. Maak foto’s en ruim meteen de openbare weg schoon, zodat anderen er door kunnen.
Wat is daar zo gek aan. Situatie lijkt niet zo lastig.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *