Buiten is het 17 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.801 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Vannacht om 04.05 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een autobrand in de Gravenstraat in ‘t Haagje. Ter plaatse aangekomen bleken er 2 geparkeerde auto’s te branden. Het busje zou als eerste zijn gaan branden, de personenauto volgde daarna. Ook een naastgelegen woning heeft schade opgelopen. Er raakte niemand gewond.
De oorzaak van de brand is nog onbekend maar brandstichting wordt niet uitgesloten. De politie doet in de buurt onderzoek en gaat onder meer camerabeelden bekijken. Wie iets verdachts heeft gezien, wordt gevraagd te bellen naar 0900-8844.
Harrie Fotografie maakte de 5 bijgaande foto’s.

1 reactie:

Die brandstichter heeft wel durf. Niet alleen omdat daar veel camera’s hangen maar ook dat als ie gepakt wordt hij niet alleen met de politie hoeft af te rekenen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *