Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.822 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Op het kruispunt van de Boerhaavelaan met de President Rooseveltlaan is vanmiddag rond 4 uur een ongeval gebeurd. Door onbekende oorzaak reed een auto vol in de zijkant van een auto die vanaf de Boerhaavelaan kwam.
Beide auto’s zijn zo goed als zeker total loss gezien de blikschade. De inzittenden van de 2 auto’s bleven voor zover ons bekend ongedeerd.
Pim Verkoelen maakte de foto’s.

5 reacties:

Die verkeerslichten staan ook raar afgesteld, de ene keer rij ik stiphout in en dan mag het verkeer vam de Jan van Brabantlaan niet rijden en de andere keer wel, maar ik ben er nog niet achter wanneer wel en niet.

Beantwoorden

Die stoplichten zijn raar gebeurt regelmatig dat iemand denkt groen te krijgen voor linksaf en dan is de andere op groen gesprongen

Beantwoorden

Vandeweek lag daar ook al een aanhanger op zn kant, ze kunnen daar beter iets van een rotonde neerleggen ofzo

Beantwoorden

Echt onredelijk daar te veel ongeluk, ze moeten daar beter iets doen, stoplicht van linksaf is groen en bij anderekant is ook groen, fk die regel

Beantwoorden

onbekende oorzaak? als ik een euro krijg voor elke auto die doorrijdt wanneer ik als fietser al groen heb kan ik eindelijk met 2e vakantie dit jaar boeken.
volgens mij is rood rijden daar een sport geworden.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *