Buiten is het 2 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.580 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

“De bestuurders van een groene en een rood-witte crossmotor maken de stad onveilig door alle verkeersregels en verkeerstekens aan hun laars te lappen. Beide of mogelijk meerdere bestuurders brengen andere weggebruikers in gevaar met onverantwoord rijgedrag.” Dat meldt de politie op hun Facebookpagina.
Zij zijn een onderzoek gestart naar hun identiteit en vragen daarbij de hulp van het publiek. Zij vragen of jij weet wie er met deze crossmotors rondrijden? Weet je het merk en type van de crossmotors? Weet je waar de crossmotors gestald staan? Heb je daarover informatie dan vraagt de politie hen te bellen via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000 onder vermelding van registratienummer 2017214487. Ook kun je de gratis tiplijn bellen via 0800-6070.

In de reacties hieronder staat een update.

2 reacties:

Gister zonder helm als idioten over de kanaaldijk
Dat ie maar hard op zn bakkes mag gaan (zonder anderen te raken)

Beantwoorden

Update 1:
De politie kreeg al veel bruikbare tips binnen over de onbekende motorcrossers die vooral in de Binnenstad worden gesignaleerd, zo liet een woordvoerder vanmiddag weten. Daar zijn zij blij mee, maar ze vragen om hen te blijven tippen. “Bovendien willen we iedereen oproepen deze motorcrossers te filmen, zowel voor de bewijsvoering als de identificatie van de bestuurders.” Die filmpjes kunnen worden geupload via https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/meldformulier.html?sid=0a0eccbf-93e8-4311-a280-f80af397abc4

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *