Buiten is het 15 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.681 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

5reacties

Agenten zagen gisteravond een scooter met achterop een vrouw zonder de verplichte helm op de Wethouder van Wellaan. Het voertuig werd staande gehouden en de 38-jarige in Helmond wonende vrouw kreeg een boete die haar 109 euro kostte.
De bestuurder van de scooter bleek niet het verplichte rijbewijs te hebben. Omdat hij dronken leek, moest hij blazen. De 36-jarige Helmonder blies fors te veel bij de alcoholtest en moest daarom mee naar het politiebureau. Daar bleek het alcoholgehalte in zijn adem 575 Ugl te zijn. Gezien de bestuurder geen rijbewijs heeft is dat 6 keer de toegestane 88 Ugl. Voor die feiten maakten de politieagenten een dossier op. Hij zal op een later tijdstip zijn straf horen.

5 reacties:

Goed zo! Meer doen daar, ook de scheurijzers in een auto aanpakken.

Beantwoorden

Je zal maar jansen heten zoals heel helmond 🤣🤣🤣😅

Beantwoorden

🤣🤣🤣
3x foei

Beantwoorden

Wedrom dik 600 euries naar de staatskas ,

Beantwoorden

@dartjan op maandag 11 september 2023 om 13:36:

Ik ben benieuwd hoe jij die 600 euro berekende.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *