Buiten is het 0 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.786 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Vanmiddag zijn 2 mannen waarvan het vermoeden bestond dat ze handelden in drugs op heterdaad betrapt. Dat gebeurde vlakbij het kasteel aan De Wiel in het centrum. Daar zijn ze ook aangehouden.
Begin vorige week kreeg de politie informatie dat het tweetal zich bezig hield met het handelen in harddrugs in Helmond. Daarom werd een onderzoek gestart. Gedurende vorige week werden de 2 verdachten gevolgd en zag de politie dat ze vele malen drugs verkochten aan verschillende klanten. Ook een aantal van de afnemers werd gehoord. Daarop werd besloten om het duo vandaag aan te houden toen duidelijk werd dat er een deal plaats zou vinden aan De Wiel.
Terwijl de verkoop plaatsvond werden de 2 verdachten door de politieagenten aan het begin van de middag klem gezet en aangehouden. Het gaat om een 19-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 30-jarige man uit Helmond. Ze hadden tientallen bolletjes met heroïne en cocaïne bij zich, zie onderstaande foto. Deze zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd. Het duo zit vast voor verder onderzoek.

4 reacties:

Mooi weer 2 minder

Beantwoorden

Zo, is Helmond en omstreken weer wat veiliger.

Beantwoorden

slordige manier van sorteren / tellen.

47 zakjes + 3 pakketjes dus.

maar goed , ik ben een mierenneukert .

wel blij dat deze van de straat af zijn.

alle beetjes helpen.

Beantwoorden

Drie enveloppes en 47 pylocrackers?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *