Buiten is het 1 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.512 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
16reacties

2 Berijders van een scooter zijn gewond geraakt bij een aanrijding met een bestelbusje. Dat gebeurde rond kwart voor 9 vanochtend op de kruising van de Nachtegaallaan en het Nieuwveld bij winkelcentrum De Bus in Helmond Noord. Zij zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

16 reacties:

mischien eens een idee
om dat kruispunt bij de gemeente onder de aandacht te brengen
bijna iedere week word er een fietse/scooter omver gereden
het is wachten tot er een dode valt

Beantwoorden

Zojuist hoorden we dat de gewonde 2 meisjes waren. We weten niet hoe ernstig hun verwondingen zijn.

Beantwoorden

Dit verbaast me totaal niet….ze letten daar totaal NIET op. Zo vaak als fietser daar gereden en bijna door een auto geschept die geen voorrang gaf

Beantwoorden

Hopelijk valt het allemaal mee! Als je deze kruising kent let je toch goed op? Vooral nu de scholen weer zijn begonnen!!⛔️

Beantwoorden
Mariëlle Verhulst

Lastig punt daar!! Rij dr dagelijks

Beantwoorden
Hanny van den Broek

@Wendy Schulpen op maandag 6 maart 2017 om 12:38:

Ik rijd er elke dag en let wel goed op hoor😉
Alleen had er laatst wel bijna een op de motorkap. Gestopt gekeken zag niks en ineens zonder licht en donkere kleren rijdt er een scooter.

Beantwoorden
Saskia van de Donk

@Saskia van de Donk op maandag 6 maart 2017 om 12:44:

Ja precies! Dat soort dingen. Het zijn niet alleen de automobilisten hoor👍🏻 scholieren die zonder te kijken oversteken, voor auto’s langsschieten, Savonds zonder licht rijden

Beantwoorden

@Wendy Schulpen op maandag 6 maart 2017 om 12:38:

Vind het echt zo’n klotepunt

Beantwoorden
Liesbeth Malfliet

Dat gebeurt daar voortaan geregeld
En er word daar veel te hard gereden
Een gevaarlijk punt is dat daar

Beantwoorden

Scholieren zijn net zo erg daar letten ook totaal niet op en hebben schijt aan of ze wel of niet in de weg fietsen net als dat ze voor schijt aan kleine kinderen hebben al je daar loopt of fietst met je kinderen

Beantwoorden

@Chantal Vos op maandag 6 maart 2017 om 16:31:

Nou het is mijn dochter die toevallig geen voorrang kreeg van een auto Chantal Vos en door hem naar het ziekenhyus moest

Beantwoorden

@Haazen Angel op maandag 6 maart 2017 om 17:01:

Dat bedoel ik ook Haazen Angel, er wordt gewoon niet opgelet daar. Niet door de scholieren, fietsers, en niet door de automobilisten.

Beantwoorden

Nou Gemeente Helmond, hier zijn al vele ongelukken gebeurt, het zou nu wel eens fijn zijn als jullie dit punt gaan zien als probleem!!!! Je kan ook wachten tot er een dode valt enne die zwarte (prullen)bak daar zie ik het nut niet van in, alleen al dat het het zicht belemmerd van de automobilisten……op een bepaald punt.

Beantwoorden

ROTONDE Misschien een oplossing plaats genoeg voor

Beantwoorden

Ja want we rijden me plezier voor en auto? Ik weetniet maar het kan altijd gebeuren en niet elke scholier heb schijt aan uw kinderen ofwat dan ook ?

Beantwoorden

@Wendy Schulpen op maandag 6 maart 2017 om 12:53:

De fietsers hebben daar voorrang Saskia. Ik erger me ook aan fietsers die de regels negeren maar op dit kruispunt zijn het echt de automobilisten die niet opletten. Daarnaast ook vreselijk slecht zicht door de nutteloze grote zwarte vuilnisbak die daar staat.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *