Buiten is het 1 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.095 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Bij een ongeval in het centrum vielen aan het eind van de middag 2 gewonden. Rond 17.20 uur botsten op het fietspad van de Kasteel Traverse (ter hoogte van de Kerkstraat en Rabobank) een bromfietser en een fietsende oudere dame tegen elkaar. Beiden raakten daarbij gewond en werden met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met hen is en waarom zij op elkaar botsten is niet duidelijk. Verkeersspecialisten van de politie zijn opgeroepen om onderzoek te doen. Een flink gedeelte van het fietspad is daarom afgezet.
Knotsbots maakte de eerste foto, Harrie Grijseels de andere 5 foto’s

4 reacties:

Alweer een crossmotor?!

Beantwoorden

Alweer een bejaarde?

Beantwoorden

Het officiële politiebericht:
Man en vrouw gewond na aanrijding
Bij een aanrijding op de Kerkstraat tussen een bromfietser en een fietser zijn een 62-jarige vrouw en een 48-jarige man uit Helmond gewond geraakt.
De man reed op zijn bromfiets over het fietspad aan de Kasteeltraverse in de richting van de brug. De vrouw reed op haar fiets op het fietspad in tegenovergestelde richting. Door nog onbekende oorzaak kwam de bromfiets op de verkeerde helft van het fietspad terecht en kwam zo frontaal in botsing met de fietster. De vrouw raakte ernstig gewond aan het hoofd en is in het ziekenhuis opgenomen. Ook de man raakte gewond en moest naar het ziekenhuis om behandeld te worden. De politie doet nog verder onderzoek naar de aanrijding.

Beantwoorden

@Henk op dinsdag 27 augustus 2013 om 14:33:

het zal je moeder zijn henk die op 2 plaatsen een schedel basis fractuur heeft

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *