Buiten is het 25 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.276 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Om 03.10 uur vannacht werd de brandweer gealarmeerd voor een uitslaande brand in een woning aan de Wethouder van Wellaan in Helmond Oost. Bij aankomst bleken er nog bewoners in de hoekwoning aanwezig. 1 Van de bewoners is door de brandweer uit de woning gehaald. Deze is met ernstige brandwonden met een traumahelikopter naar een ziekenhuis gebracht. Een tweede bewoner ging met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis.
De brandweer, die met groot materiaal was uitgerukt, heeft enige tijd nodig gehad om de brand te blussen. De brand vond op de bovenverdieping en zolder plaats, deze zijn geheel door de brand verwoest. De oorzaak van de brand is nog onbekend en daar doet de politie en brandweer dan ook onderzoek naar.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

In de reacties hieronder een update.

4 reacties:

Wow!

Beantwoorden

Beantwoorden

Tuintje op de zolder

Beantwoorden

Zo frank heeft echt geluk gehad

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *