Buiten is het 8 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.183 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie hield vannacht rond 04.00 uur op de Beekseweg in Aarle-Rixtel 2 Helmonders (beide 22 jaar) en een Mierlonaar (21 jaar) aan die mogelijk verantwoordelijk zijn voor een woninginbraak in Beek en Donk. Deze 3 mannen zitten nu vast.
Het drietal reed in een auto door Aarle-Rixtel. Ze trokken de aandacht van een politiesurveillance door de rijstijl van de chauffeur. Bij een controle bleek er inbrekersgereedschap in de auto te liggen, waarvoor ze werden aangehouden. Vervolgens bleek dat in de voorafgaande uren bij tenminste 1 woning in Beek en Donk was ingebroken. De mannen zitten vast voor nader onderzoek naar hun mogelijke betrokkenheid bij die inbraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *