Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.197 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Gisteren vielen 2 Helmonders van 25 en 44 jaar door de mand bij een routinecontrole door de politie op het industrieterrein. De kofferbak van hun auto lag vol met zakken hennep. Het tweetal werd opgepakt.
Tijdens de controle op de Beemdweg viel het politieagenten op dat er een enorme henneplucht uit de auto kwam. Bij nader onderzoek vonden ze in de kofferbak 5 grote zakken gevuld met wiet. Bij elkaar bleek het na weging te gaan om zo’n 25 kilo. De hennep werd in beslag genomen en vernietigd. Ook de auto van de mannen werd in beslag genomen. Het duo is aangehouden en zitten vast voor nader onderzoek. De politie probeert te achterhalen waar de hennep vandaan kwam.

5 reacties:

Sonde

Beantwoorden

Wie werkt maakt fouten ????????

Beantwoorden
Christian van den Bosch

Wie stopt er ook hahah

Beantwoorden

O wa erg weet je kan net zo goed iemand kop afhakken en zegge was in een opwelling !!!!

Beantwoorden

Wat een sukkels!

Beantwoorden
Willem Verbaarschot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *