Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.296 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie heeft vandaag een hennepkwekerij  in een woning in Ter Aar (gemeente Nieuwkoop) in de provincie Zuid-Holland aangetroffen en ontmanteld. Een 44-jarige man en een 27-jarige vrouw uit Helmond zijn ter plaatse aangehouden.
De politie had eerder al informatie verkregen dat er vermoedelijk een hennepkwekerij in de woning aanwezig was. Hierna is er een onderzoek verricht waarna er dinsdag in de woning is gekeken. In de woning werden 550 hennepplanten aangetroffen en in beslag genomen. De planten en apparatuur worden vernietigd.
In samenwerking met de woningbouwvereniging is de huurder van het pand, de 43-jarige verdachte, ook per direct uit de woning gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *