Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 90.971 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Vier verdachten, waarvan 2 Helmonders, zijn gisteren rond 14.45 uur in Sevenum door de politie aangehouden nadat ze waren betrapt met een aanhangwagen vol gestolen goederen. De mannen renden weg voor de politie maar konden later alle vier worden aangehouden.
De politie kreeg een melding over een groep personen die zich verdacht ophielden bij woningen in de omgeving van Maasbree. Agenten zagen het voertuigen later rijden ter hoogte van de Mommesstraat in Sevenum (behorende tor de Noord-Limburgse gemeente Horst aan de Maas). De bestuurder gaf gas en het voertuig met aanhangwagen ging steeds harder rijden, waarop agenten de achtervolging hebben ingezet. Op de Industriestraat werd de auto tot stilstand gebracht en de verdachten renden weg. Korte tijd later werden de vier mannen in een schuur in de omgeving aangehouden. Het gaat om een 20-jarige man uit Helmond, 45-jarige man uit Helmond, 27-jarige man uit Uden en een 30-jarige man uit Erp.
In de aanhangwagen bevonden zich diverse gereedschapskisten en gitaren, die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De politie onderzoekt de afkomst van deze spullen. De verdachten zitten vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *