Buiten is het 24 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.467 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Kort na een inbraak in een woning in Schaijk (in het noordoosten van Noord-Brabant) kon de politie vrijdagmorgen rond 04.30 uur 4 mannen aanhouden in een auto met daarin goederen die uit de woning waren weggenomen. Het gaat om 2 Helmonders van 35 en 36 jaar en 2 mannen van 30 en 42 jaar zonder vaste woon- en verblijfplaats.
Kort voor hun aanhouding sloeg een gezinslid van de woning waar werd ingebroken alarm. Deze had gezien dat een onbekende man het pand verliet. Uit de woning en de schuur waren een aantal goederen weggenomen waaronder een kettingzaag en twee buitenboord motoren.
De politie hield iets verderop in dat dorp Schaijk een auto staande voor controle. In de auto zaten vier personen. De agenten zagen in de auto vervolgens spullen liggen die uit de woning/schuur waren weggenomen. Daarop werden de mannen aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek. Inmiddels heeft de bewoner van het pand aangifte gedaan van inbraak.

2 reacties:

@henk op woensdag 20 november 2013 om 18:39:

Je houdt het nieuws goed bij!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *