Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.212 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

De politie heeft vannacht een 17-jarig meisje en een 21-jarige vrouw (beide uit Helmond) en een 24-jarige man uit Breda aangehouden op verdenking van zware mishandeling / openlijke geweldpleging. Het trio was in de Veemarktstraat in Breda betrokken bij een vechtpartij, waarbij een 25-jarige man uit Prinsenbeek gewond is geraakt. De precieze aanleiding voor de vechtpartij is nog niet bekend.
Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en (nog) niet in staat om aangifte te doen. Hij zou door de 24-jarige verdachte meerdere keren tegen zijn hoofd zijn geslagen en geschopt. Ook zou hij, toen hij op de grond lag, door de jonge vrouwen zijn geschopt.
De politie hield de 3 verdachten aan. De 21-jarige vrouw verzette zich tegen haar aanhouding en beledigde daarbij een politieagente. De agente heeft aangifte gedaan. Het drietal zit voor nader onderzoek en verhoor vast. Bij het onderzoek gebruikt de politie onder andere de beschikbare camerabeelden in het uitgaansgebied.

In de reacties hieronder een update.

2 reacties:

Ze moeten een zware straf krijgen het loopt nu wel de spui gaten uit.

Beantwoorden
A.f.c. Van Den Broek

Update met de beelden die Dumpert online zette:

Hieronder 1 beeld dat we wat verhelderden:

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *